Wie zijn wij:

Xenioss is bestaan uit de behoefte om papierwerk te voorkomen en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Na het testen van software derden en telkens tot de conclusie te komen dat het niet toereikend was voor onze wensen hebben we besloten om het zelf te ontwikkelen.

Vervolgens zijn wij verder gaan ontwikkelen om nog meer processen te optimaliseren.

De software die wij u kunnen bieden

Digitale formulieren

Wij kunnen al uw papieren formulieren digitaal maken, als wij uw formulieren al hebben gemaakt kunnen wij ze aan u toewijzen zodat u nog sneller aan de gang kunt.Indien u alleen van onze geautomatiseerde formulieren gebruik wilt maken en deze wilt gebruiken met uw software via een van onze API's kan dat natuurlijk ook, vraag informatie via ons contact formulier.

Versie beheer

Of het nu gaat om software (databases en/of firmware) of life cycle documenten (RTO's, tekenwerk, etc.) we kunnen alles voorzien van versiebeheer.

Assetmanagement

Om al uw assets op een gestructureerde manier te organiseren hebben wij de tools voor u. Alle onderdelen van Xenioss werken samen dus u versie bestanden zijn gekoppeld aan assets net zoals uw digitale formulieren.Ook uw contracten en overige documenten zijn op de juiste plek bij ons en zijn hierin verwerkt zodat u niet verder hoeft te zoeken voor uw digitale dossier.

Integratie 2BA artikelen en condities

U kent het wel u gebruikt veel artikelen en heeft een probleem met het in sync houden van uw condities en technische gegevens van deze artikelen. Wij kunnen met uw 2BA selectie profilen de data beschikbaar maken voor uw applicatie of het nu een webapplicatie is of een on-premise applicatie.Wij hebben al ervaring met diverse pakketten zoals Rider IQ (ERP).

Taken en notificaties

Maak eenmalige of repeterende taken aan om uw collega's of onderaannemers onderhoud of storingen toe te wijzen. Ook kunt u de taken gebruiken om inspecties aan te kondigen en/of contracten die verlopen weer te geven.