Uw data:

Wij begrijpen dat u wilt weten wat er met uw data gebeurt, uw data blijft altijd van de klant(dus van u). Wij kunnen indien gewenst uw data permanent verwijderen of indien u beschikking over uw data wil voor backup of bij opzeggen kunt u een backup krijgen.

Veiligheid Infra:

Onze servers draaien in Nederlandse datacenters. Er zijn twee applicaties die load balancen (HA-IP Pro) en elkaar overnemen in geval van calamiteiten. Mochten er problemen ontstaan in een van de datacenters, dan wordt er automatisch naar een ander datacenter overgeschakeld.

HA-IP Pro is een out of the box load balancer die inkomend verkeer gelijkmatig verdeelt over onze Virtual Private Servers (VPS). Onze HA-IP Pro load balancer is altijd beschikbaar op meerdere fysieke machines die verdeeld zijn over twee availability-zones (AMS0 & RTM0). Hiermee is het mogelijk om al onze VPS-diensten datacenter-redundant te laten opereren.

Opslag:

Data op de Big Storage wordt automatisch verdeeld over een volledig storage-cluster. Hierdoor blijft de Big Storage gewoon bereikbaar bij uitval van een of meerdere servers. Ook hebben we offsite backups voor nog meer zekerheid, met offsite back-ups. Hiermee wordt elke vier uur een back-up van de volledige Big Storage opgeslagen in een andere availability-zone.

Ook hebben we offsite backups voor nog meer zekerheid, met offsite back-ups. Hiermee wordt elke vier uur een back-up van de volledige Big Storage opgeslagen in een andere availability-zone.