Wat is taakbeheer

Een taak is een to-do. Iets op je lijst met dingen om aan te werken. Taakbeheer is de handeling van het bijhouden van deze taken van toewijzing tot voltooiing. Taakbeheer omvat het sorteren, delegeren, plannen, prioriteren, ordenen, volgen en rapporteren van taken.

Xenioss is software die de principes van taakbeheer omzet in een bruikbare toepassing. Zo kan je individuen en/of teams hun taken digitaal organiseren, toewijzen en bijhouden.

Hoe groter een project wordt, hoe meer mensen er bij betrokken zijn, hoe moeilijker het is om de taken en de voortgang te volgen. Met behulp van Xenioss kun je projecten van alle soorten en maten beheren. Zo verlies je nooit je to-do’s uit het oog of mis je belangrijke deadlines.

Taakrelaties
Markeer taken als gerelateerd aan assets, ingevulde formulieren of Versie control samenwerkingen.
Terugkerende taken
Regelmatig dezelfde taak uitvoeren? Begin niet elke keer opnieuw! Herhaal een taak wanneer en hoe vaak jij wilt.
Het is een samenwerking
Geef je team de middelen om efficiënt samen te werken. Kijk waar iedereen mee bezig is. Ontvang meldingen over nieuwe en voltooide taken EN krijg inzicht in de productiviteit van je team met statistieken en rapporten.
Het is Cloud based
Geen download en geen handmatige updates vereist. Perfect voor externe teams of elk team/persoon dat toegang heeft tot internet en productief wil zijn.