Voorzie uw asset van een QR-code

Door het scannen van een QR-code kan de gebruiker snel in staat stellen om een overzicht van bijvoorbeeld storingen, reparatie-instructies of onderhoudsschema’s te bekijken.

Asset-tags zijn de belangrijkste tools als je periodieke controles op je equipmentlijst uit wilt voeren. Servicemonteurs en engineers willen bij storingen en onderhoud graag snel inzicht hebben in de onderhoudsgegevens van de installatie.

Handmatig gegevens zoeken en typen kost tijd en kan leiden tot fouten.

Print daarom een unieke QR-barcode mee zodat de engineer deze kan scannen met laptop of tablet en daarmee direct online verbinding maakt met Xenioss. Deze barcodes zijn natuurlijk ook te printen als losse asset labels om bijvoorbeeld tijdens onderhoudstops snel alle machine en installatie onderdelen in beeld te krijgen.

Een QR-code aanmaken op Xenioss gebeurt automatisch en gratis bij elk nieuw asset. Ook de aantal scans op de QR-code is ongelimiteerd en gratis. Wij rekenen geen geld voor het maken van een QR-code, nu niet en nooit niet. Ook zal de QR-code die is aangemaakt niet verlopen.

De ondergrond waar u de labels op aanbrengt kan zeer divers zijn en deze kritische labels moeten onder lastige omstandigheden blijven zitten.

Xenioss kan deze QR-codes ook als extra service afdrukken. Denk hierbij aan:

  • Stickers

  • Staal

  • Aluminium

  • Kunststof 

Dit alles kan op verschillende maten. Mocht u hier interesse in hebben neem dan contact met ons op via het contact formulier!