Xenioss breidt uit met nieuwe sharing-functionaliteit

Goed nieuws aan het Xenioss-front: we zijn onze diensten aan het uitbreiden. Je kunt nu niet alleen aan de slag met versiebeheer en digitale formulieren, met de nieuwe functionaliteit om documenten te delen kan dat nu ook samen.

Na lang werken hebben we een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan Xenioss. Met deze nieuwe functie is het makkelijker projecten te delen met mensen buiten je eigen bedrijf. Je hoeft klanten niet langer toe te voegen aan je eigen bedrijf, Xenioss regelt een veilige, snelle en betrouwbare toegang tot de benodigde documenten.

Wanneer je klanten ook klant zijn van Xenioss, kunnen we makkelijk documenten deelbaar maken. Maar ook bedrijven of opdrachtgevers die geen klant zijn van Xenioss, kunnen we toegang verlenen zonder dat ze een eigen account nodig hebben. Zo deel je simpel projecten met elkaar.

Is iemand al klant van Xenioss? Dan zijn projecten nog makkelijker te delen. Iedereen ziet zijn eigen projecten in een boomstructuur zonder dat je per project opnieuw moet inloggen. Geen gedoe met talloze wachtwoorden en gebruikersnamen, alle projecten waar de gebruiker bij betrokken is, staan in een account. Zo houd je overzicht over je projecten en nog openstaande taken. Xenioss maakt je dagelijkse taken makkelijker.

Natuurlijk is deze dienst ook te koppelen met onze diensten Versiebeheer en Digitale formulieren. Altijd actuele documenten, minder kans op fouten door de automatische features van Xenioss en alles altijd veilig op een plek.